Ludoteca 
 

L’espai infantil Zona de Joc, és un servei integral de lleure infantil i preadolescent, dirigit a la comunitat des del nostre local de  Zona de Joc, essent el joc en tot moment l’eix vertebrador de la nostra activitat, i l’infant el principal protagonista de la nostra intervenció. Pretenem tendir cap a una tasca global i flexible que impliqui treballar conjuntament amb tots els agents socials que els són propers (família, escola, barri, districte...) i que, a partir del coneixement previ de l'oferta que ja existeix al territori, oferir un projecte dinàmic i fàcilment adaptable als canvis socials, per tal de donar resposta a les noves necessitats emergents del sector infantil i les seves famílies, amb la intenció de prestar un servei de qualitat a la comunitat.

El joc lliure és l´eix principal d´activitat del nostre espai i aquesta haurà de donar resposta al diferents tipus de joc:

· Joc d´exercici

· Joc simbòlic

· Joc de construcció i disposició

· Joc de regles

· Joc tecnològic

· Joc i activitats dirigidesPREUS:

Esporàdics____________________________5.00€ hora

Pack (caduca trimestralment):_________10 hores/35€

 

ACTIVITATS:

 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ZONA MENUTS 0-3 anys
 

“ Zona Menuts” és un espai dedicat als infants  de 1 a 5 anys, on tindran l’oportunitat de descobrir i experimentar noves relacions amb altres nens i nenes, amb altres adults i en un altre espai.

Un temps on poder socialitzar, desenvolupar la seva autonomia i la seva creativitat, compartir el temps i l’ espai de joc amb altres infants i viure noves experiències cognitives.

 

 Un espai on compartir amb els pares i mares, on tindran l’ oportunitat d’ aprendre propostes de jocs, cançons i activitats.

Les  activitats són participatives, flexibles i canviants, responent sempre als interessos dels assistents, tant dels infants com dels adults.

PREUS:

Esporàdics____________________________5€ hora

Pack (caduca trimestralment):_________10 hores/35€

FIXES MENSUALS:

diaries:___________________________115€ 4 hores diaries:___________________________145€ 6 hores diaries:___________________________175€ 8 hores 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ACOLLIDA MATINAL
8'00h a 9'00h

 L’acollida matinal, és un servei que oferim per les famílies que necessitin dur a l’escola els seus fills/es abans que aquesta obri les seves portes.

Els infants gaudiran d’un temps de lleure on poder jugar, esmorzar i els més grans poden estudiar i repassar les matèries, sempre dinamitzades per monitors/es

PREU:

ESPORADIC:  3,5€           FIXE: 35€/MENSUALS

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

EXTRAESCOLARS
zona de joc:

DE 17’15H A 18’15H (de 3 a 12 anys)

HORARI :  activitats de 1 hora setmanal.

D’ Octubre a Maig. (Mínim 8 infants)

Aula Estudi(de dilluns a divendres): espai preparat per ajudar als infants a l’hora de fer deures o estudiar per els nens i nenes de primària.

Cuina (dimarts): si t’agrada fer de cuiner i ets d’allò més llaminer, et proposem un taller de cuina on aprendrem a cuinar plats senzills per els mes menuts , i amb mes elaboració per els més grans.

PREU:

ESPORADIC:  10€           FIXE: 35€/MENSUALS

 

          

 

 

  

 

© 2016 per Zona de joc SCCL.
C
reado con Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus

Truca'ns: 617.981.053/931297954   zonadejoc@hotmail.com   / Carretera de les costes nº40, 08870, Sitges, BCN.

“Un  espai màgic on la diversió és el més important

TRUCA'NS: 617981053/931297954

boton casal.png